Yaşar Üniversitesi’nden Liyakat Derneği’ne üç proje

Yaşar Üniversitesi, İzmir’deki sivil toplum kuruluşlarına yönelik iletişim projeleri üretmeye devam ediyor

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü bünyesinde kurulan YAFA (Yaratıcı Fikir Atölyesi) projeleri kapsamında öğrenciler Lider Yaratıcı Katılımcılar (LİYAKAT) Derneği için çeşitli projeler geliştirdiler.  “Her Şey İnanmakla Başlar” sloganıyla İzmir’de gençlerin ve kadınların girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarmak için faaliyet gösteren LİYAKAT Derneği’ni analiz eden öğrenciler, hazırladıkları halkla ilişkiler projelerini dernek yetkililerine sunma fırsatı buldular.

Yaşarlı öğrencilerden yaratıcı öneriler

Girişimciliği desteklemek için yeni kaynaklar yaratmayı, başarılı gençleri ve kadınları daha iyi şartlarda eğitim olanaklarına kavuşturmayı ve girişimcilik potansiyellerini arttırmayı amaçlayan dernek için iletişim çabalarını desteklemeye yönelik üç ayrı grup projesi hazırlandı. Projelerde derneğin faaliyetleri, kamuoyundaki bilinirliği ve dernek için etkili iletişim önerileri ele alındı. Projelerin sunulduğu toplantıya, LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi ve dernek üyesi iletişimci Bilgi Gökmen Şenel de katıldı. Sunumları dikkatle dinleyen Eskinazi, beklentilerinin üzerinde çalışmalarla karşılaştıklarını belirterek, söz konusu projeleri önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Sunum sonrası Eskinazi’ye Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.